Uitslag Grote Verloting 2017 De uitslag van de Grote Verloting 2017 is bekend.

Lees meer >>
In memoriam - Mikel van Dijk Afgelopen donderdag 4 januari is geheel onverwacht de dirigent van het jeugdorkest, Mikel van Dijk, overleden. Hij was sinds april vorig jaar aan onze vereniging verbonden.

Lees meer >>

Nieuwjaarsconcert 4 januari

 

Prinses Juliana luidt het nieuwe jaar op zaterdag 4 januari  in met haar traditionele Nieuwjaarsconcert. Dat concert wordt gehouden in het PJ-Muziekcentrum aan de Industrieweg in Klaaswaal. Er zijn optredens van het leerlingenorkest o.l.v. Joyce Bellefroid, het jeugdorkest o.l.v. Josje de Regt en het harmonieorkest o.l.v. Alex Zwijgers. Het concert begint om 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. De toegang is gratis.

Deze avond zal er een leuk programma worden gebracht. Het jeugdorkest gaat op de solisten toer, met o.a. Romance (solo alt sax Mikal van der Raaf) en Oblivion (solo klarinet Yavne van der Raaf). Het harmonieorkest heeft een programma met o.a. muziek uit de musical TinTin (Kuifje) en An American in Paris van George Gershwin. Het jeugd- en harmonieorkest zullen gezamenlijk het concert afsluiten, waarbij de Radetzky Marsch natuurlijk niet mag ontbreken. 

Het nieuwjaarsconcert is ook gelijk de afsluiting van het jubileumjaar. Prinses Juliana bestond in 2013 100 jaar, dat officieel werd begonnen tijdens het nieuwjaarsconcert van 5 januari 2013. Tijdens het komende  Nieuwjaarsconcert op 4 januari zal het grandioze jubileumjaar feestelijk worden afgesloten.