Uitslag Grote Verloting 2017 De uitslag van de Grote Verloting 2017 is bekend.

Lees meer >>
In memoriam - Mikel van Dijk Afgelopen donderdag 4 januari is geheel onverwacht de dirigent van het jeugdorkest, Mikel van Dijk, overleden. Hij was sinds april vorig jaar aan onze vereniging verbonden.

Lees meer >>

Rabobank Sponsor Fietstocht 31 augustus

 

Er is dit jaar één afstand, deze zal naar verwachting tussen de 30 tot 35 km liggen. Per deelnemer ontvangt Prinses Juliana € 7.50, een gemakkelijke manier om geld te verdienen dus! Het lijkt ons een erg leuk idee om met een zo groot mogelijke groep te gaan fietsen. Het tempo zal niet te hoog liggen, tussendoor houden we pauze, zodat het voor iedereen gemakkelijk uit te rijden is. We zullen vanuit Klaaswaal starten. Op het prikbord in het PJ gebouw hangt een lijst waarop je je kunt aanmelden. Doe dit dus zo snel mogelijk, zodat we een goed beeld kunnen krijgen op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen!

Mocht je toch zelf willen fietsen dan kan dat natuurlijk ook altijd!
LET OP! Iedere deelnemer dient een startkaart aan te vragen via de website van de Rabobank: www.rabobank.nl\hoekschewaard. Hier kun je tot zes mensen aanmelden. Zonder deze startkaart kun je NIET meedoen met de sponsortocht.

Inschrijven kan tot 23 augustus hierna zullen de startkaarten verstuurd worden