Uitslag Grote Verloting 2017 De uitslag van de Grote Verloting 2017 is bekend.

Lees meer >>
In memoriam - Mikel van Dijk Afgelopen donderdag 4 januari is geheel onverwacht de dirigent van het jeugdorkest, Mikel van Dijk, overleden. Hij was sinds april vorig jaar aan onze vereniging verbonden.

Lees meer >>

Eén groot feest!

PJ viert dit jaar haar 100ste verjaardag en een jarige trakteert. In een uitverkocht en bomvol sporthal Cromstrijen trakteerde het harmonieorkest o.l.v. Alex Zwijgers de gasten tijdens het 34ste Maartconcert op 9 maart jl. een variatie aan mooie muziek. Deze jubileumeditie werd indrukwekkend begonnen met "Hymn to the Fallen" van John  Williams, een eerbetoon aan ontvallen leden. Verder was er o.a. filmmuziek uit “How to Train Your Dragon”, het Zuid-Amerikaanse “Danzon No. 2” en kwamen de Jackson broers langs in de “Jackson 5 Medley”. Ook was er nog een solo optreden van Gert-Jan de Regt, trombonist bij het harmonieorkest, die met zijn optreden liet horen waarom hij in 2012 het Hoeksche Waard solistenconcours heeft gewonnen.

PJ had 2 speciale gasten uitgenodigd op hun jubileumfeest. Samen met het Belgische koor Fine Fleur speelde PJ o.a. “After the Storm” en maar zongen zij ook a capella “Rollin’ in the Deep” van Adele. Musicalster Joke de Kruijf was de grootste traktatie van de avond, een geweldige artiest en vakvrouw die met PJ o.a. “Earth Song”, “Vlieg met mee” en natuurlijk “Denk aan mij” (uit The Phantom of the Opera) ten gehore bracht.

Een jarige krijgt ook cadeaus, dit jaar doneerde de fanclub van PJ maar liefst € 10.000,00 aan de vereniging in de vorm van muziekinstrumenten en een bijdrage aan de jubileum CD. Het grootste cadeau voor muzikanten is natuurlijk een volle zaal met enthousiast publiek en de staande ovatie met aanhoudend applaus aan het slot. Ook werd de jarige 'prinses' na de toegift spontaan door het publiek met “Lang zal ze leven” toegezongen, een  geweldige afsluiting van een geweldig feest. De basis van een geweldig feest is een geweldige gastvrouw. Margriet de Graaf heeft met haar presentatie van deze jubileumeditie het publiek, het orkest en de gasten weer op warme en professionele wijze door het concert geleid.

Binnenkort zullen de foto's op de website te zien zijn.

Maartconcert 2013