Uitslag Grote Verloting 2017 De uitslag van de Grote Verloting 2017 is bekend.

Lees meer >>
In memoriam - Mikel van Dijk Afgelopen donderdag 4 januari is geheel onverwacht de dirigent van het jeugdorkest, Mikel van Dijk, overleden. Hij was sinds april vorig jaar aan onze vereniging verbonden.

Lees meer >>

Succesvolle deelname BBS Jeugdfestival

Op zaterdag 7 februari jl.  heeft het  jeugdorkest van Prinses Juliana o.l.v. Josje de Regt voor het eerst deelgenomen aan het BBS Jeugdfestival in Schoonhoven. Het was de 22ste keer dat Brassband Schoonhoven dit festival organiseerde. In totaal deden er maar liefst 14 jeugd-, leerlingen- en C-orkesten mee aan dit festival, onderverdeeld  in de volgende klassen: opleidingsorkest, beginners en gevorderden. Het jeugdorkest van PJ was als laatste aan de beurt in de gevorderden klasse. 

Het was een spannende middag, goed gevuld met veel optredens! Op het programma van het jeugdorkest van PJ stond o.a. het 3de divisie werk "The Singapore Experience" van Hardy Mertens. Het jeugdorkest heeft een prachtige indruk achter gelaten bij juryleden Sander Teepen en Floris de Weever. “Een orkest met mooie kleuren, een stoere club” stond te lezen in het rapport. Het jeugdorkest behaalde maar liefst 91 punten!