Uitslag Grote Verloting 2017 De uitslag van de Grote Verloting 2017 is bekend.

Lees meer >>
In memoriam - Mikel van Dijk Afgelopen donderdag 4 januari is geheel onverwacht de dirigent van het jeugdorkest, Mikel van Dijk, overleden. Hij was sinds april vorig jaar aan onze vereniging verbonden.

Lees meer >>

Brigitte Heitzer op MaartConcert 2015

Op zaterdag 14 maart a.s. organiseert Prinses Juliana alweer haar 36ste MaartConcert. Een gezellige avond uit, naar een concert met een veelzijdige programma van mooie muziek van het harmonieorkest en elk jaar een speciale gast. In de editie van 2015 is musicalster Brigitte Heitzer te gast.

Brigitte Heitzer is bij het grote publiek bekend geworden met Op zoek naar Evita, zij won dit programma en daarmee ook de hoofdrol in de gelijknamige musical. Daarna stond zij o.a. in Miss Saigon, All Shook Up en Pettycoat. Ook was zij onlangs nog te zien bij de viering van 200 jaar Koninkrijk in Maastricht.

De voorverkoop van de kaartjes voor het 36ste MaartConcert zal 1 oktober a.s. beginnen. Toegangsbewijzen a Eur 15,00 zijn te reserveren via e-mail maartconcert@pjklaaswaal.nl of telefonisch via 06-41661778.

Het MaartConcert van Prinses Juliana vindt plaats op zaterdag 14 maart 2015 in sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.pjklaaswaal.nl en natuurlijk is PJ ook te volgen via Facebook en Twitter.