Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

100 Jaar Prinses Juliana 2013

 

In 2013 vierde PJ het 100-jarig jubileum, een grote gebeurtenis die niet ongemerkt voorbij is gegaan. Een geweldig mooi cadeau was de Koninklijke erepenning die de vereniging mocht ontvangen. PJ heeft ook vele gasten in Klaaswaal mogen ontvangen. Het Belgische koor Fine Fleur (van de Night of the Proms) heeft meegewerkt aan onze jubileum CD en zij hebben de opnames in ons gebouw gedaan. Musicalster Joke de Kruijf heeft met het harmonieorkest in het PJ gebouw gerepeteerd voor het Maartconcert waar zij te gast zou zijn samen met Fine Fleur.

In juni was Chris Hordijk van The Voice of Holland in Klaaswaal te gast bij PJ voor optredens met zowel het jeugd- als het harmonieorkest. Erik van de Kolk, een van de top dirigenten van Nederland, heeft gastdirecties verzorgt bij het harmonieorkest en 3-voudig Nederlands kampioen Brassband Schoonhoven was o.a. te gast tijdens het HaFaBraConcert. Ook verzorgde Het Hoeksche Waards Shanty koor als gast van Die Alpenjager samen met hen een geweldige concertavond als afsluiting van de feestweek.

Een jaar bomvol met activiteiten, te veel om kort samen te vatten. Hier vindt u een korte samenvatting.