Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Jubileum receptie met Koninklijk randje

Het hele jaar viert Prinses Juliana al haar 100 jarig jubileum en tal van feestelijke activiteiten zijn reeds georganiseerd. Zaterdag 12 oktober jl. organiseerde het bestuur van Prinses Juliana een receptie ter eren van het 100 jarig bestaan.

Tijdens de sfeervolle receptie, muzikaal  en smaakvol omlijst door het spel van pianist Rob Franken, werd PJ door de aanwezige gasten in het zonnetje gezet. Het bestuur mocht mooie cadeaus in ontvangst van lovende woorden van aanwezige sprekers tot een speciaal voor PJ gemaakt bloemstuk met een “100 jaar” thema in de rode PJ kleur van een bevriende vereniging. 

Namens gemeente Cromstrijen sprak burgemeester Luteijn enkele woorden en overhandigde PJ een cheque van Eur 500,00 als jubileumgeschenk met een daarbij behorende oorkonde om de waardering van de gemeente voor PJ uit te spreken.  Een geweldige eer voor de vereniging is om als eerste vereniging in de Hoeksche Waard van de burgemeester te vernemen dat het Zijne Majesteit heeft behaagd om de Koninklijke erepenning toe te kennen aan Prinses Juliana. Deze erepenning is ingesteld ter vervanging van het predicaat “Koninklijk”. Prinses Juliana is zeer trots om deze Koninklijke erkenning te mogen ontvangen van onze Koning.

Erkenning was er ook voor dirigent Alex Zwijgers, van de 100 jaar is hij reeds 35 jaar de muzikaal leider  van Prinses Juliana. Het bestuur van PJ waardeert  haar maestro zeer  en heeft bij de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekgezelschappen (KNFM) Alex Zwijgers voorgedragen voor de internationale medaille van verdienste van de Confédération Internationale des Sociétés Musicales (CISM). Uit handen van KNFM voorzitter de heer Van Asselt ontving Alex Zwijgers deze medaille, die hem werd toegekend voor zijn jarenlange en actieve inzet voor Prinses Juliana en de blaasmuziek.

Voor de foto's, klik hier.