Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

“Jersey Boy” René van Kooten op MaartConcert 2014

René van Kooten

In de editie van 2014 is niemand minder dan musicalster René van Kooten te gast op het 35ste MaartConcert. Samen met het harmonieorkest van PJ zal deze veelzijdige artiest optredens verzorgen. René van Kooten is momenteel een veelgevraagd acteur voor de grote musicals in Nederland. Momenteel staat hij in “Jersey Boys”, maar hiervoor heeft hij o.a. ook hoofdrollen vertolkt in Les Miserables, Aida en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Eerder dit jaar speelde hij als “Jezus” de hoofdrol in The Passion. 

De voorverkoop van de kaartjes voor het 35ste MaartConcert is 1 oktober jl. begonnen. Het Maartconcert van Prinses Juliana vindt plaats op zaterdag 8 maart a.s. in sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Toegangsbewijzen a Eur 15,00 zijn te reserveren via e-mail maartconcert@pjklaaswaal.nl of telefonisch via 06-41661778.