Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

HaFaBra concert 2013 met Brassband Schoonhoven en Brabants Fanfare Orkest

Een zeer leuke en geslaagde formule, waarmee een harmonieorkest, fanfareorkest en een brassband worden samengebracht. HaFaBra staat namelijk voor: Harmonie, Fanfare en Brassband. Landelijke toporkesten als Brassband Rijnmond en het Gelders Fanfare orkest zijn al te gast geweest en dit jaar mag het harmonieorkest van Prinses Juliana weer 2 toporkesten verwelkomen in Klaaswaal: Brassband Schoonhoven en het Brabants Fanfare Orkest.

Het Brabants Fanfare Orkest is het regionale fanfareorkest van Brabant en staat o.l.v. Frans van Dun. Op het eerste concours waar het orkest aan deelnam in april 1996 werd het meteen geplaatst in de afdeling superieur van de FKM. In 1997, 2001 en 2005 nam het orkest deel aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. Alle deelnames resulteerden in een eerste prijs met lof der jury. Vanwege deze geweldige prestatie mocht het BFO toetreden tot de Concertafdeling.

Brassband Schoonhoven is momenteel Nederlands brassband kampioen. Zij hebben zelfs een enorme prestatie geleverd door in 2010, 2011 en 2012 de kampioenstitel in de wacht te slepen. Dit jaar mochten zij Nederland weer vertegenwoordigen tijdens de Europese kampioenschappen, waar zij vorig jaar zelfs de 3de plaats veroverden. Brassband Schoonhoven staat o.l.v. Erik Janssen.

Het HaFaBra concert 2013 zal weer plaatsvinden in het PJ Muziekcentrum, Industrieweg te Klaaswaal op 2 november 2013. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang bedraagt slechts Eur 2,00. Toegangsbewijzen zijn te verkrijgen bij de ingang.

HaFaBra-concert 2013