Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Verslag jeugdavond 2013

Op zaterdag 29 juni stond er weer een feestelijke jeugdavond op het programma, omdat het thema film was kwam iedereen helemaal in “De Hollywood style” naar de première. De orkesten en kleine groepjes van leerlingen werd een mooi podium gegeven om te laten zien aan de rest van de wereld wat voor een talent PJ nou eigenlijk in huis heeft!! De kans op een echte doorbraak? En dan op een dag echt op “The walk of fame” te staan...

Maar nu zitten ze nog gezellig bij PJ en hebben sommigen zelfs al een grote stap in de goede richting gezet : door naar het jeugdorkest of harmonieorkest! Op de jeugdavond werden namelijk alle examendiploma`s uitgereikt!

Er kwamen stukken voorbij uit films zoals: Indiana Jones, The Pink Panter, James Bond en The last Samurai. Aan het einde van de avond speelden het leerling- en jeugdorkest nog het stuk “Mission Impossible” samen. Ondanks de naam van dit laatste stuk werd door onze twee orkesten samen het tegendeel bewezen. Het was een heel gezellige avond. En hebben het allemaal super goed gedaan!