Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Het was een knalfuif van PJ, met Chris Hordijk

Een gratis concert in de open lucht, dat plaatsvond op het Oranjeplein in Klaaswaal. Of het droog zou blijven was een week eerder nog zeer onzeker, er werd een regenachtige dag voorspeld. Gelukkig veranderden de weergoden van gedachten en zagen de verwachtingen er steeds beter uit. De hele dag is het droog gebleven en toen het concert begon met het jeugdorkest kwam hij eindelijk: de zon!

In een grote overdekte tent waren er optredens van zowel het jeugd- als harmonieorkest. Beide orkesten trakteerden het toegestroomde publiek op een muzikaal programma met bekende muziek van o.a. Deep Purple, Elvis Presley en vele bekende Nederlandse hits van Andre Hazes tot Marco Borsato in verschillende medleys. Het hoogte punt van het concert waren natuurlijk de optredens van de speciale gast: Chris Hordijk. Samen met de orkesten van PJ bracht hij o.a. nummers van Bløf en Stevie Wonder. PJ heeft een primeur, want de orkesten van PJ zijn de eerste orkesten met wie Chris heeft opgetreden. Normaliter treedt Chris b.v. met een band op, een orkest is toch echt iets anders. De optredens van Chris met PJ waren echter geweldig en het publiek was enthousiast.

De band “Laat Thuis” zorgde voor en na het concert en tijdens de pauze voor verder muzikaal vermaak. Voor de inwendige mens werd ook gezorgd en kon er i.s.m. restaurant Pinokkio uit Strijen lekker worden gegeten tijdens het luisteren naar de muziek. Margriet de Graaf zorgde weer op haar leuke en eigen professionele wijze voor de presentatie.

Voor de foto's van het concert klik hier.
Oranjeplein