Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Feest in Klaaswaal!

Er zijn dit jaar al tal van activiteiten geweest. Op 29 mei a.s. begint PJ de feestweek in het kader van het eeuwfeest met een jeugdmiddag, een leuke middag voor alle Klaaswaalse jeugd met een puzzeltocht door Klaaswaal. Deze middag wordt afgesloten met een concert van het leerlingenorkest o.l.v. Joyce Bellefroid. Aanmelden kan via opleiding@pjklaaswaal.nl.

 

A Century in Harmony met Chris Hordijk

Op 1 juni staat er een groot evenement gepland op het Oranjeplein in Klaaswaal. Op een overdekt podium zal het jubileumconcert “A Century in Harmony” plaatsvinden. Tijdens dit concert zullen het jeugdorkest o.l.v. Josje de Regt en het harmonieorkest o.l.v. Alex Zwijgers optreden. Speciale gast op dit concert is zanger Chris Hordijk. Chris Hordijk is de bekend van The Voice of Holland. In de editie van 2012 deed hij mee aan TVOH en behaalde de finale, uiteindelijk werd hij tweede. Het concert begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Voor en na het concert zorgt de band “Laat Thuis” voor muzikale gezelligheid.  PJ zal i.s.m. Restaurant Pinokkio uit Strijen voor catering tijdens het concert zorgen.

 

Verdere activiteiten

Maandagmiddag 3 juni organiseert PJ een ouderenmiddag in het PJ gebouw met o.a. een bingo en een optreden van het Vullejaegerskoor. Bent u nieuwsgierig hoe het er tijdens een repetitie van het harmonieorkest van PJ aan toe gaat? Op dinsdagavond 4 juni bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom op de open repetitie van het orkest. Ook bij het jeugdorkest kunt u een kijkje nemen en wel op donderdagavond 6 juni. Die avond geeft het jeugdorkest een concert in combinatie met de afsluiting van het scholenproject. Leden en docenten van PJ hebben de basisscholen De Vliet uit Klaaswaal en De Weele uit Strijen bezocht en de leerlingen kennis laten maken met een harmonieorkest en de daarbij behorende instrumenten. Tevens hebben de leerlingen van meegewerkt aan het muziekproject “Wieger wordt wakker”, het is de bedoeling dat zij de liedjes uit dat stuk met het jeugdorkest meezingen. Tijdens deze open avond mogen er instrumenten worden geprobeerd of uitgezocht. Deze avond begint om 19.00 uur.

 

Alpenjager en shantykoor

Tot slot is er een jubileumconcert dat op vrijdag 7 juni wordt gegeven door Die Alpenjager o.l.v. Alex Rommers. Het belooft een leuke en feestelijke avond te worden, waar o.a. medewerking aan zal worden verleend door shantykoor “Hoeksche Waard”. Het concert zal plaatsvinden in het PJ Muziekcentrum, Industrieweg, Klaaswaal. Het concert begint om 20.00 uur en de entree bedraagt Eur 5,00 (incl. 1 consumptie). Kaarten kunnen worden besteld via info@diealpenjager.nl, pjklaaswaal.nl/7juni of telefonisch via 06-41661778.