Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Chris Hordijk te gast op het jubileumconcert van PJ

Chris Hordijk

Tijdens het grote jubileumconcert "A Century in Harmony" op 1 juni a.s. zullen het jeugdorkest en het harmonieorkest optreden met Chris Hordijk. Chris Hordijk is finalist van The Voice of Holland 2012 en heeft daar de 2de plaats bereikt. Onderstaand een korte biografie van Chris.

“Volmaakt gelukkig.” Die woorden gebruikt Chris Hordijk uit Wageningen (28) als hij praat over het maken van muziek en het zingen van liedjes. "Ik wil dan ook keihard werken om de kans die ik nu krijg waar te maken," zegt de getrouwde zanger. Op zijn 15e heeft Chris genoeg gespaard om een drumstel te kopen. Vanaf dat moment zit hij in bandjes en gaat hij ook steeds meer zingen. Verder is hij een fanatieke gamer en fan van F1.

Chris is de broer van Lisa Lois die we natuurlijk nog kennen uit de tv-talentenjacht X-Factor (2009) die ze uiteindelijk won. Chris drumt bij de Wageningse Pearl Jam coverband “Back Alive”, waarmee hij regelmatig optreedt. Tijdens de Blind Auditions van The Voice draaiden de coaches Angela Groothuizen, Nick en Simon en Marco Borsato hun stoel om voor hem. Uiteindelijk koos Chris voor Nick en Simon als zijn coaches tijdens seizoen 2 van The Voice of Holland. In The Voice of Holland ontdekt Nederland in Chris Hordijk een geweldige zanger. Maar ook Chris ontdekt zichzelf pas écht in The Voice.  Ballades, tegenwoordig zijn absolute specialiteit, zong hij al die tijd niet.  Dat kwam door The Voice Of Holland. Daarin zong hij voor het eerst kleine liedjes, dat bleek het omslagpunt te zijn.

Eerst staat Chris Hordijk nog te boek als de broer van X Factor-winnares Lisa Lois, maar dat beeld kantelt als blijkt hoe mooi hij kan zingen. Zijn singles worden duizenden keren gedownload en halen al snel met gemak de hoogste posities in de ranglijst. Zijn cover van The A Team van de Britse zanger Ed Sheeran overtreft het origineel zelfs met gemak. Gevoelige liedjes zingen en emoties overbrengen, daar blijkt Chris meester in.