Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Leukste vereniging van Nederland?

Onze vereniging is gekozen tot leukste vereniging van Cromstrijen en wij zijn door naar de provinciale ronde. Proberen jullie weer zoveel mogelijk stemmen te verzamelen?

Christelijke Harmonie Vereniging Prinses Juliana, Klaaswaal is gemeentewinnaar geworden in de gemeente cromstrijen. Nu mag er door iedereen opnieuw gestemd worden in de finaleronde. Christelijke Harmonie Vereniging Prinses Juliana, Klaaswaal kan nu ook Provincie Winnaar worden en wie weet zelfs De Leukste Vereniging van Nederland. Stemmen kan tot en met 28 februari aanstaande via de website van Verkiezing van de Leukste Vereniging

Bekijk hier de verenigingen die de finaleronde gehaald hebben (landelijk).

Eind volgende week wordt de eerste tussenstand in de finaleronde bekend gemaakt.

Award Uitreiking op zaterdag 13 april

Zaterdagmiddag 13 april vindt de Award Uitreiking plaats op een prachtige locatie in het midden van het land. Daar worden dan de Provincie Winnaars en de Landelijke Winnaar gehuldigd. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt.

Inkomsten voor KiKa ook in de Finaleronde

Ook in de Finaleronde worden er inkomsten voor Kika gegenereerd. Kika zet zich in om kinderkanker de wereld uit te helpen. De € 0,05 per stem wordt uitgekeerd indien een stemmer de nieuwsbrief van partners wil ontvangen. Kleine moeite, groot plezier.