Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

PJ’s Maartconcert 2013: jubileumeditie

In 2013 viert de Chr. Harmonievereniging Prinses Juliana uit Klaaswaal haar 100 jarig jubileum. Het hele jaar staat bol van jubileumactiviteiten, waaronder ook de jubileumeditie van het 34ste Maartconcert. Het harmonieorkest van Prinses Juliana ontvangt 2 gasten tijdens deze jubileum editie van het Maartconcert.

Het Belgische koor Fine Fleur is geen onbekende, Fine Fleur en PJ hebben al eerder met veel plezier en succes samengewerkt. 
Vorig jaar heeft Fine Fleur nog medewerking verleend aan de jubileum CD van Prinses Juliana: We’ve got rhythm! Fine Fleur is o.a. bekend van de Night of the Proms waar het koor al lang en met grote regelmaat aan meewerkt en met internationaal bekende artiesten heeft opgetreden. Dit jaar zal Fine Fleur, samen met PJ, met een bekende Nederlandse artiest optreden, PJ heeft namelijk ook musicalster Joke de Kruijf te gast op dit Maartconcert.

Na in het buitenland in verschillende producties te hebben gespeeld, kwam zij in 1991 terug naar Nederland voor de rol van Cosette in ‘Les Miserables’.
Haar grote doorbraak kwam met ‘The Phantom of the Opera’ waarin zij de rol van Christine Daaé vertolkte. Vele mooie rollen volgde waaronder Willeke in de musical over het leven van Willeke Alberti. Op 18 juni 2002 maakte zij haar debuut in New York in The house of Honneurs, Carnegie Hall met songs uit ‘Grace de Musical’ ter ere van Cy Coleman. Ook was zij 10 jaar lang deel van de cast van ‘Forbidden Musicals’, in deze productie werden één keer per jaar alle musicals van dat seizoen op de hak genomen. In 2009 werd zij gevraagd werd voor de rol van Velma Kelly in de beroemde musical ‘Chicago’. Recentelijk was zij te zien ‘1953 de Musical’ en vorig jaar in ‘The Witches of Eastwick’. Haar website: www.jokedekruijf.nl.

Het 34ste Maartconcert van Prinses Juliana vindt plaats op zaterdag 9 maart a.s. in sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Toegangsbewijzen à €12,50 zijn hier te bestellen.