Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

2013: Het jubileumjaar is begonnen!

Dit jaar bestaat de Chr. Harmonievereniging Prinses Juliana 100 jaar! Een mijlpaal voor de vereniging dat dit hele jaar gevierd zal worden en PJ wil dit feest graag met iedereen vieren.

Op 5 januari zal het jubileum officieel worden begonnen met het Nieuwjaarsconcert. Dit concert zal plaatsvinden in het PJ Muziekcentrum, aanvang 19.30 uur en de toegang is gratis. Naast een leuk muzikaal programma zal er op deze avond een fototentoonstelling en het gerestaureerde oude vaandel worden onthuld. Ook is er een foto mozaïek gemaakt, samengesteld uit foto's van alle PJ leden en medewerkers.

Tevens is vanaf 5 januari de jubileum CD "We've got rhythm" voor EUR 15,00 te verkrijgen. Aan deze CD heeft het Belgische koor Fine Fleur haar medewerking verleend. Op de CD staat een mooie variatie van bekende populaire muziek (zoals I Got Rhythm) maar ook originele composities (zoals Danzon van Marquez).

Naast de CD is er ook een mooi jubileumboek gemaakt over de rijke historie van PJ, die voor EUR 17,50 te verkrijgen is. Tot maart heeft PJ een mooie aanbieding: 1 boek + 1 CD + 1 Maartconcert kaartje voor EUR 40,00. Voor meer info kunt u contact opnemen via jubileum@pjklaaswaal.nl.

Op zaterdag 9 maart is de jubileum editie van het Maartconcert, dat zal worden gehouden in Sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Te gast zijn musicalster Joke de Kruijf en het koor Fine Fleur (bekend van Night of the Proms). Het concert begint om 20.00 uur. Een toegangsbewijs a EUR 12,50 is o.a. te verkrijgen via maartconcert@pjklaaswaal.nl.

Op 20 april is er een grote PJ reünie, die zal plaatsvinden in het PJ Muziekcentrum. Tot 1 april kan men zich aanmelden o.a. via reunie@pjklaaswaal.nl. Na inschrijving zal een mailing met informatie worden verstuurd.

Op zaterdag 1 juni wordt de feestweek begonnen met een geweldig openluchtconcert in Klaaswaal. PJ wil hier iets heel bijzonders van maken en is nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Wat er gaat gebeuren is nog een verrassing, het is dus raadzaam om PJ goed in de gaten te houden in de verschillende media! Verder zijn er in die week tal van activiteiten in het PJ Muziekcentrum, waaronder o.a. een ouderen middag, een open repetitie van het orkest en een jeugd middag.

Op zaterdag 2 november wordt er een HaFaBra concert georganiseerd. Het HArmonie orkest van PJ ontvangt 2 top orkesten in het PJ Muziekcentrum. De FAnfare in het programma is het Brabants Fanfare Orkest, de regionale fanfare van de provincie Noord-Brabant. Het Brassband gedeelte wordt ingevuld door Brassband Schoonhoven, die recentelijk voor de 3de maal Nederlands kampioen zijn geworden en de 3de plaats hebben veroverd tijdens de Europese kampioenschappen in 2012.