Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Een bomvol PJ Muziekcentrum

Het was bomvol, er waren zelfs te weinig stoelen, want het publiek was in grote getalen toegestroomd voor het Najaarsconcert van Prinses Juliana. Het publiek kon genieten van de muzikale kunsten van het jeugdorkest o.l.v. Josje de Regt en het harmonieorkest o.l.v. Alex Zwijgers. Als gast ontving PJ het fanfareorkest Concordia uit Krimpen aan den IJssel.

Het jeugdorkest beet de spits af en speelde o.a. Ross Roy van Jacob de Haan. Op 3 november a.s. zullen zij o.a. dit werk spelen op het KNFM concours in Goes, waaraan zij in de 4de divisie deel zullen nemen. Dit optreden was de laatste van 2 try out concerten als voorbereiding op het concours. Zij hebben een geweldig concert gegeven, dat gaat erg spannend worden. Uiteraard zal heel PJ 3 november de hele ochtend voor het jeugdorkest duimen, om ca. 12.00 uur is het moment suprême.

Het harmonieorkest bracht een afwisselend programma, met het concertwerk Solemnitas van Franco Cesarini, het Danzon no. 2 van Arturo Marques, het gedragen Hymn to the Fallen van John Williams tot het swingende Chim Chim Cher-ee. Het harmonieorkest heeft dit concert ook gelijk gebruikt als voorbereiding op de CD opnames die 16 en 17 november zullen plaatsvinden. Volgend jaar wordt de jubileum CD uitgebracht en alles moet er natuurlijk perfect op komen te staan.

Na de pauze gaf het fanfareorkest van Concordia nog een goed optreden met enkele mooie en pittige concertwerken zoals o.a. Circe. Tot slot speelden zij Miss Saigon, een arrangement van de gelijknamige musical door Johan de Meij. PJ kan terugkijken op een leuk en zeer geslaagd najaarsconcert. Natuurlijk heeft de presentatie van onze eigen Margriet de Graaf bijgedragen aan deze leuke avond, die het programma weer op een presenteerblaadje aanbood aan het publiek.