Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Windkracht II 29 oktober a.s.

Jaarlijks organiseert Prinses Juliana het HaFaBraConcert, een muzikale ontmoeting tussen een harmonie, fanfare en brassband. De afgelopen jaren zijn vanuit het hele land ettelijke fanfareorkesten en brassbands behorend tot de top Nederland afgereisd naar Klaaswaal. PJ is vorig jaar begonnen met de tegenhanger van deze concertreeks, waar harmonieorkesten elkaar ontmoeten en deze spin-off kreeg de naam Windkracht. Na Windkracht I in 2015 met Amor Musae uit Prinsenbeek volgt op 29 oktober a.s. Windkracht II.

Op Windkracht II zullen 3 mooie harmonieorkesten optreden en naast het harmonieorkest van Prinses Juliana zijn de harmonieorkesten van De Bazuin uit Oud-Beijerland o.l.v. Paul van Gils en MaasMuziek uit Puttershoek o.l.v. Henk Zwijgers. Voor deze 3 orkesten is Windkracht II naast een mooie muzikale ontmoeting ook gelijk een try out voor het Open Hoeksche Waard Concertfestival dat op 12 november a.s. zal plaatsvinden in Heinenoord. Op het programma staan mooie concertenwerken van o.a. Bert Appermont, Thomas Doss, Philip Sparke en James L. Hosay.

Het concert zal plaatsvinden in het PJ Muziekcentrum, Industrieweg 5 in Klaaswaal. De aanvang is om 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur. De entree bedraagt Eur 5,00 per persoon.