Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Erik Janssen te gast bij PJ

Erik Janssen begon zijn muzikale loopbaan op 8-jarige leeftijd als trompettist bij de toenmalige Hoogovens Harmonie in Beverwijk. Hij studeerde vanaf 1983 trompet en directie aan de conservatoria van Alkmaar en Amsterdam. Tot 2000 was hij als freelance trompettist actief in diverse bekende (beroeps)orkesten.

Erik is dirigent geweest van verschillende orkesten, waaronder Brassband Schoonhoven (gast HaFaBraConcert 2013) en Brassband Rijnmond (gast HaFaBraConcert 2011). Met name met Brassband Schoonhoven behaalde hij in de periode 2010-2013 veel successen. Momenteel is hij dirigent van het Noord Nederlands Jeugdorkest, Fanfare Onderling Genoegen uit Krommenie, Koninklijke Harmoniekapel Delft en de Spijkerpakkenband uit Opsterland/Gorredijk waarmee hij wereldkampioen 1e divisie werd op het WMC in Kerkrade in 2013 en winnaar van het NBK in de 1e divisie in 2014. Bovendien is Erik sinds 2006 dirigent van het trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, het enige parttime beroepsorkest van Defensie. 

Hij treedt regelmatig op als jurylid en examinator en is sinds 1990 artistiek directeur bij uitgever Molenaar Edition in Wormerveer. Erik is daarnaast gastdirigent bij diverse aansprekende orkesten in binnen- en buitenland, waaronder eind juni dit jaar het harmonieorkest van Prinses Juliana.

erik-crop