Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

HaFaBraConcert editie 2016 op 4 juni a.s.

Dit jaar alweer de 6de editie van het jaarlijkse HaFaBraConcert dat door PJ wordt georganiseerd in de Hoeksche Waard. Na toporkesten als o.a. Brassband Schoonhoven en het Gelders Fanfare Orkest zijn in de editie van 2016 weer 2 geweldige Nederlandse orkesten te gast: fanfare Crescendo uit Zuid-Beijerland en brassband De Wâldsang uit Buitenpost.

HaFaBra staat voor Harmonie, Fanfare en Brassband. Dit zijn de 3 orkesten vormen in Nederland van een concerterend blaasorkest. Het harmonie gedeelte wordt uiteraard ingevuld door het harmonieorkest van Prinses Juliana en elk jaar is er een andere brassband en fanfareorkest te gast.

De afgelopen jaren zijn al meerdere mooie  fanfareorkesten uit verschillende delen van het land naar Klaaswaal afgereisd, dit jaar is de fanfare dichter bij huis gezocht. Want het fanfareorkest van CMV Crescendo uit het naburige Zuid-Beijerland komt o.l.v. Henk Zwijgers ook al jaren uit in de eerste divisie en behoort tot de fanfaretop van Nederland. Deelnames aan vele kampioenschappen en zelfs het landskampioenschap staan op hun naam en met hun jaarlijkse “Crescendo in Concert” hebben zij met een scala aan bekende artiesten samengewerkt.

De andere gast dit concert doet er wat langer over om in Klaaswaal te komen, brassband De Wâldsang komt namelijk uit het mooie Friese Buitenpost en reist af naar Zuid-Holland om het brassband gedeelte voor hun rekening te nemen. De Wâldsang behoort tot de gerenommeerde groep brassbands in Nederland en Europa, waar in de kampioendivisie mooie resultaten en ettelijke kampioenschappen zijn behaald. Dirigent Rieks van de Velde staat alweer 27 jaar op de bok en onder zijn leiding wordt jaarlijks een spetterend Nieuwjaarsconcert gegeven, waar De Wâldsang ook met bekende Nederlandse artiesten het podium deelt.

Het 6de Hoeksche Waards HaFaBraConcert zal plaatsvinden op 4 juni a.s. in het PJ Muziekcentrum, Industrieweg in Klaaswaal. Het concert begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. De toegangsprijs is Eur 5,00.