Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Jeugdorkest PJ presenteert: Sinus

Het organiseren van leuke concerten, dat is de “core business” van PJ. Bekende artiesten, orkesten uit het hele land, in het PJ Muziekcentrum worden veel gasten verwelkomd. Op zaterdag 2 april a.s. organiseert het jeugdorkest van PJ hun eigen concertreeks: Sinus.

Uiteraard zal het jeugdorkest van Prinses Juliana o.l.v. Josje de Regt het publiek weer een mooi programma presenteren en heeft als gasten 2 andere jeugdorkesten uitgenodigd. Naast “jong” PJ is dat het jeugdorkest Jong Crescendo van muziekvereniging Crescendo uit Zuid-Beijerland en het opleidingsorkest van Kon. Harmonie Cecilia uit Princenhage.

Jong Crescendo is de kweekvijver van het fanfareorkest Crescendo uit Zuid-Beijerland en staat o.l.v. Arnold Zwijgers. Zij treden op tijdens verenigingsconcerten en in bejaardenhuizen, maar draaien daarentegen ook hun handen niet om voor een deelname aan een landelijke concours. Tevens organiseren zij elk jaar hun eigen concert: Jong Crescendo in Concert.  Uit Princenhage  komt het opleidingsorkest van 140 jarige Kon. Harmonie Cecilia. Na het opstaporkest stromen de leerlingen van Cecilia door naar dit orkest en hebben zij o.l.v. Chantal de Bonth jaarlijks leuke optredens. 

Na de afzonderlijke optredens deze 3 orkesten zal de avond worden besloten met een grote finale van deze 3 orkesten als 1 orkest.

Het concert zal plaatsvinden in het PJ Muziekcentrum in Klaaswaal op 2 april a.s. en begint om 19.15 uur. De toegang is gratis.