Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Charly en PJ, het dak eraf tijdens MaartConcert

Het MaartConcert  is al 37 jaar een muzikaal feest, dat op 12 maart jl. weer plaatsvond in sporthal Cromstrijen. Het publiek stond een avond feeling good te wachten, het harmonieorkest van PJ had voor deze editie weer veel mooie muzikale verrassingen in petto en niet in de laatste plaats dé gast deze avond: zanger Charly Luske.

Het orkest opende o.l.v. Alex Zwijgers de avond met het innemende werk “Light of My Soul” van de Amerikaanse componist David Gillingham. Voor de pauze kwamen nog meer Amerikaanse componisten aan bod met “Arabesque” van Samuel R. Hazo en “Armenian Dances I” van Alfred Reed. Charly Luske bracht met orkest “Have I Told you Lately” en “It’s a Man’s World”, zijn auditienummer van The Voice of Holland dat natuurlijk niet mocht ontbreken.

Na de pauze brak het feest goed los en werd de toon voor het tweede gedeelte gezet met “Michael Jackson Medley”, waarna het orkest o.a. enkele werken van de jazz componist Sammy Nestico op het programma had staan en kwamen Nederlandse hits voorbij in de Nederpotpourri. Maar samen braken PJ en Charly de tent af met nummers als “Signed, sealed, delivered”, “Happy” en “Feeling good”. Alhoewel, eigenlijk brak het publiek de tent af want een half woord van Charly was genoeg om de concertzaal door het publiek te laten veranderen in een dansvloer, er gingen heel wat voeten van de vloer.

 

Na de “we want more” en staande ovatie van het publiek was met de toegift het feeling good feest van PJ dan echt afgelopen en mogen het publiek en het orkest van Prinses Juliana nagenieten, want genoten is er zeker. Ook door Charly Luske, die niet onder stoelen of banken schoof regelmatig met orkesten op te treden, maar  onder de indruk te zijn van de kwaliteit en het hoge niveau van het orkest van Prinses Juliana en snelheid van de repetitie die middag: “na 1 keer doorspelen stond het gelijk als een huis”. 

Noteert u 11 maart 2017 alvast in uw agenda! Het 38ste MaartConcert, het orkest van PJ met een mooi programma, Alex Zwijgers als dirigent, Margriet de Graaf gaat de presentatie weer tot in de puntjes voorbereiden en als gast .....  dat zal de komende maanden weer duidelijk worden!

{gallery}Maartconcert2016{/gallery}