Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Hoeksche Waard Jeugdfestival 23 januari

Op zaterdag 23 januari a.s. zal het jeugdorkest o.l.v. Josje de Regt weer meedoen aan het Hoeksche Waard Jeugdfestival. Op dit festival zal ons jeugdorkest samen met de muzikale vrienden van De Bazuin uit Oud-Beijerland, MaasMuziek uit Puttershoek, Na Lang Streven uit Klaaswaal en Wilhelmina uit Numansdorp optredens verzorgen. Alle orkesten zullen het publiek laten genieten van het muzikale talent dat ons eiland in huis heeft.

Onderstaand het persbericht van Federatie Muziekverenigingen De Hoeksche Waard.

De Federatie van Muziekverenigingen Hoeksche Waard organiseert in samenwerking met de jubilerende Muziekvereniging Wilhelmina het jaarlijkse Hoeksche Waards Jeugdfestival.

De jeugdorkesten van respectievelijk De Bazuin, Maasmuziek, NLS Klaaswaal, Prinses Juliana en Wilhelmina zullen zich laten beoordelen door dirigent Alphons van Stenis. Van Stenis is een druk bezet dirigent, maar ziet de muzikale jeugd van de Hoeksche Waard als een belangrijke inspiratie om zijn taak te verrichten. Het gaat hierbij niet om de punten, maar om de opbouwende kritiek waar de orkesten vervolgens mee aan de slag kunnen.

Secretaris van de FMHW Kees van Rossum: “Federatie wil de jeugd graag blijvend in de schijnwerpers zetten door hen een podium te bieden voor het maken van muziek. Daarbij komt dat de Federatie zich al jaren gesteund ziet in een goede organisatie en samenwerking met de Hoeksche Waardse muziekverenigingen en dat is iets dat zowel bij de muzikanten als het publiek blijft hangen”. Dit jaar faciliteert de 120 jarige Muziekvereniging Wilhelmina het Festival.

Op het programma staan onder andere de swingende klanken uit de ‘Spanish Dance’ tot aan muziek uit ‘Alladin’ en de ‘PC-Suite’.

Het Hoeksche Waard Jeugdfestival zal op zaterdag 23 januari plaats vinden in met muziekgebouw van Muziekvereniging Wilhelmina aan Buttervliet 1A in Numansdorp. De avond begint om 19.00 uur en de entree gratis.