Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

MaartConcert 2016 met Charly Luske !

Elke 2de zaterdag van maart organiseert Prinses Juliana het MaartConcert. Elk jaar is het weer spannend met welke bekende Nederlandse artiest het harmonieorkest van PJ de winter afsluit en de lente tegemoet gaat. 

In de editie van 2016 is zanger en acteur Charly Luske te gast tijdens de 37ste editie van het MaartConcert. Charly Luske is o.a. bekend wegens zijn deelname aan The Voice of Holland, echter werkt hij ook mee aan tv programma’s, films en heeft hij in verschillende theaterproducties gestaan zoals o.a. The Wiz, We Will Rock You en het spraakmakende The Full Monty.

Afbeeldingsresultaat voor charly luske

De voorverkoop van de kaartjes voor het 37ste MaartConcert zal 1 oktober a.s. beginnen. Het MaartConcert van Prinses Juliana vindt plaats op zaterdag 12 maart a.s. in sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Toegangsbewijzen a Eur 15,00 zijn te reserveren via e-mail maartconcert@pjklaaswaal.nl of telefonisch via 06-41661778. Binnenkort zullen de kaartjes ook via onze website te bestellen zijn.