Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Muzikaal spektakel: Benefietconcert RoPaRun

Op zaterdag 31 oktober zal Prinses Juliana haar medewerking verlenen aan het benefietconcert t.b.v. de RoPaRun, dat wordt georganiseerd door RoPaRun team “De Kippenrenners” uit Numansdorp. Het concert wordt een muzikaal spektakel, met zangeres en “bekende Hoeksche Waard persoonlijkheid” Silvia Robbemont en zanger/acteur Jurko van Veenendaal. Ook het harmonieorkest van PJ zal optreden en de artiesten begeleiden. Na het concert zal Die Alpenjager van PJ zorgen voor een gezellige after party.

Silvia Robbemont  (www.silviarobbemont.nl) uit ’s-Gravendeel is een bekende Hoeksche Waardse zangeres. In de regio verzorgt zij regelmatig optredens en is te gast geweest op concerten van veel orkesten. Silvia: “Ik hou van het podium! Of het nu in een kerk is, een theater of in een buurthuis. Entertainen van mensen… dat is waar ik energie van krijg.” Na landelijk in musical producties te hebben meegedaan, organiseert zij momenteel eigen muzikale evenementen. Een voorbeeld is  “De Passie van  Pasen” in april 2015, wat een zeer geslaagd concert was. Ook Jurko van Veenendaal heeft hieraan meegewerkt.

 

Jurko van Veenendaal (www.jurkovanveenendaal.nl) is na het afstuderen aan het Brabants Conservatorium aan een zeer diverse muzikale carrière begonnen. Hij heeft meegewerkt aan nationale en internationale producties en werd tevens genomineerd voor een musical award. Hij maakt onderdeel uit van de duo’s Destiny en Van Veenendaal & Van den Bos en van de groep The Dutch Tenors. Eerder dit jaar heeft hij zijn solo CD “Elementary” uitgegeven. Jurko over zijn CD: “Een unieke verzameling jazz- en popstandards in totaal nieuwe jazzy arrangementen"

 

Het concert van De Kippenrenners is bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de RoPaRun. In 2016 zullen De Kippenrenners voor de zesde keer de route van Parijs naar Rotterdam afleggen. De RoPaRun is een estafetteloop van Parijs (en de laatste jaren ook uit Hamburg) naar Rotterdam en alle deelnemers hebben het doel van RoPaRun voor ogen:  “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De Kippenrenners zetten zich in voor dit  nobele doel, net als vele andere teams buiten maar zeker ook binnen de Hoeksche Waard. RoPaRun leeft in de Hoeksche Waard , waar de teams  van een warme ontvangst in Numansdorp tot een warm uitgeleide bij de Heinenoordtunnel kunnen rekenen op steun die laatste kilometers naar Rotterdam.

 

Prinses Juliana werkt met veel genoegen mee aan dit evenement en zal samen met Silvia Robbemont en Jurko van Veenendaal zorgen voor een fantastisch muzikale avond. Het benefietconcert zal op 31 oktober worden gehouden in Sporthal Cromstrijen te Numansdorp. De toegangsbewijzen zullen zijn te verkrijgen voor Eur 12,50 per persoon, het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur.

www.kippenrenners.nl