Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Gastdirecties van Carlo Balemans

 

Meet, inspire & celebrate! Deze 3 woorden zijn de basis voor Carlo’s manier van werken. Hij heeft grote interesse in mensen en hun talenten. Zijn uitdaging is om op ieder niveau een goed en passend product te maken. Verschillende niveau’s met elkaar verbinden, en een “niet te vergeten moment” creëren. Dat is zijn motivatie.

Carlo werkte o.a. met het Bangkok Symphony Orchestra, Carroll College Wind Ensemble (USA), NTR, Marinierskapel der Koninklijke Marine, Ensembles Codarts Rotterdam en diverse amateur gezelschappen. Tijdens een dirigenten concours (Rotterdam) en een compositie wedstrijd in Corciano (Italië) behoorde hij tot de prijswinnaars.

Carlos Sound Trip - Carlo Balemans

Carlo is momenteel ook druk bezig met zijn project Carlos Soundtrip. Carlos Soundtrip is gebaseerd op de gedachte dat je van iedereen kunt leren. Leren is bovenal leuk als je er meteen gave dingen mee gaat doen.We bepalen samen onze doelen en een werkwijze waar we in geloven.Passie wordt omgezet in actie.

Het harmonieorkest van Prinses Juliana zal deze maand, tijdens de vakantie van Alex Zwijgers,  kennis gaan maken met Carlo en Carlo met PJ. Wij kijken uit naar een leerzame en inspirerende samenwerking.