Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

HaFaBraConcert 6 juni 2015

Het HaFaBraConcert is inmiddels uitgegroeid tot een bekend muzikaal evenement in de regio, waar al gerenommeerde orkesten te gast zijn geweest zoals o.a. Brassband Schoonhoven en het Gelders Fanfare Orkest.In de editie van 2015 zijn Brassband Breukelen en het fanfareorkest van Emergo uit Castricum te gast.

Het fanfareorkest van Emergo uit Castricum komt sinds 1992 uit in de 1e divisie en staat sinds september 2010 onder leiding van Erik van de Kolk.  In het laatste decennia heeft men opdracht gegeven voor een drietal originele composities voor fanfare-orkest: La Guerre Oubliée over de slag bij Castricum in 1799 (Leon Vliex), Brass (Alexander Comitas) en Prelude for Iven (Rob Goorhuis). Het eerste werk heeft het fanfare-orkest gespeeld als vrij werk tijdens het W.M.C. van 2001. Het tweede werk dat is geschreven voor hun 100-jarig jubileum in 2008, is uitgevoerd als verplicht werk tijdens het W.M.C. van 2009 in de Concertdivisie Fanfare. 

Brassband Breukelen is één van de oudste Nederlandse brassbands en staat tijdens dit concert o.l.v. Joop van Dijk. De band komt al enkele decennia uit in de 1ste divisie en heeft haar thuisbasis in de Gemeente Stichtse Vecht. Ieder jaar weer organiseert de band een flink aantal concerten en is ook buiten de gemeentegrenzen vaak te beluisteren. Ook zijn er tijdens concerten van de band regelmatig bekende solisten en artiesten te beluisteren zoals Laurens van Rooijen, Henk Westbroek, Cor Bakker en Margriet Eshuijs.

* In tegenstelling tot eerdere berichtgeving en persberichten in de media, zal er helaas niet worden opgetreden door Ray's Initiative Big Band. *

Het 5de Hoeksche Waards HaFaBraConcert zal plaatsvinden op 6 juni a.s. in het PJ Muziekcentrum, Industrieweg in Klaaswaal. Het concert begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. De toegangsprijs is Eur 5,00 incl. 1 consumptiemunt.  

HaFaBra concert 2015