Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Lintjes regen treft ook PJ

Frans de Vos sr is sinds 1-7-1976 lid van Prinses Juliana en meer dan 35 jaar actief klarinettist geweest bij PJ. Het muziekvirus stopte niet bij hem, maar zoals je vaak ziet slaat dat ook over op de kinderen, want zowel zoon Frans jr als dochter Priscilla hebben al een lang muzikaal verleden bij PJ en ook de 3de generatie familie De Vos draagt inmiddels hun muzikale steentje bij.

Niet alleen op muzikaal gebied is Frans actief geweest bij PJ, maar belangrijker zijn misschien nog alle andere taken die hij als vrijwilliger binnen de vereniging heeft uitgevoerd. Zeker wat betreft het beheer van het PJ Muziekcentrum, wat behoort tot één van Frans zijn belangrijke taken. Nadat hij besloot als spelend lid te stoppen, is hij met verve zijn vrijwilligerswerk binnen de vereniging blijven uitoefenen.

Het spreekt voor zich dat de vereniging Frans sr hier meer dan dankbaar voor is en het bestuur van Prinses Juliana geen moment heeft geaarzeld om hem voor een Koninklijke onderscheiding voor te dragen. Niet alleen bij PJ verzet Frans sr al jaren lang veel vrijwilligerswerk, maar ook bij de gereformeerde kerk in Numansdorp kan men al vele jaren een beroep op hem doen.

Op 24 april jl. kreeg Frans de Vos sr. van burgemeester Luteijn van gemeente Cromstrijen tijdens een plechtigheid op het gemeentehuis van Cromstrijen te horen dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd hem te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Een geweldige erkenning voor een geweldige vrijwilliger.

Gefeliciteerd Frans, je hebt het verdiend!

Frans de Vos