Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

“Prinses Juliana schittert samen met Brigitte Heitzer”

 

Brigitte HeitzerIn sporthal Cromstrijen in Numansdorp  kon 14 maart jl. het publiek genieten van het jaarlijkse muziekfeest van het harmonieorkest van Prinses Juliana en haar speciale gast:  musicalster Brigitte Heitzer. Een feest is het geworden, PJ en Brigitte konden  genieten van een optreden voor een bomvolle zaal. Onder de gasten o.a. burgemeester Jan Luteijn en wethouder Pieter Paans, de betrokkenheid van het gemeentebestuur bij PJ is iets waar de vereniging uiteraard zeer blij mee en trotst op is.  

Brigitte en het harmonieorkest van PJ trakteerden het publiek o.a.  op Geen kind meer (Karin Bloemen), A Piece of Sky (Barbra Streisand), Skyfall (Adèle) en Cry Me A River (Micheal Bublé). Brigitte Heitzer is een geweldige zangeres en vakvrouw, die niet alleen met de muziek maar ook door haar humor en personality contact had met publiek en orkest. 

Brigitte HeitzerUiteraard werd er door PJ ook “solo” opgetreden, op het programma stonden  o.a. de originele compositie The Glory of Sardinia van Harry Richards, de klassieke Hongaarse Dansen van Brahms, filmmuziek uit de animatiefilm Rio en een selectie van Earth, Wind and Fire. PJ beschikt zelf ook over goede solisten. Max den Hoedt soleerde op xylofoon in de Czardas van Monti en altsaxofoniste Sandra Tros liet het publiek muzikaal weten hoe goed zij zich voelde in This is What it Feels Like, in de versie van John Ewbank van dit nummer van Armin van Buuren.

Na de toegift van PJ en Brigitte met Oh When the Saints was het 36ste MaartConcert dan echt afgelopen. Het was weer een fantastische avond, waar musici, dirigent en publiek met een goed gevoel huiswaarts keerde. Ook in de zaal aanwezige kenners schrijven met een positief gevoel over het MaartConcert en orkest, zo schrijft musicalsites.nl: “De harmonie heeft tijdens de concerten met o.a. René van Kooten, Joke de Kruijf en Pearl Jozefzoon bewezen een concert van hoge kwaliteit te kunnen verzorgen” en “Harmonievereniging Prinses Juliana is er ook dit jaar weer in geslaagd om een schitterend concert neer te zetten”.

Het was een avond Feeling Good! Volgend jaar is er weer een “Feeling Good! avond”, natuurlijk weer bij PJ op het 37ste MaartConcert op 12 maart 2016.

Brigitte Heitzer

http://musicalsites.nl/index.php/musical-nieuws-uit-nederland-en-belgie/4843-harmonie-prinses-julia-schittert-samen-met-brigitte-heitzer