Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Veiling een GIGA-ntisch succes

Het jeugdbestuur van PJ heeft vrijdag 28 november een GIGA veiling georganiseerd. De opbrengst van deze veiling was geheel bedoeld voor de jeugd van de vereniging en daaraan gerelateerde zaken.

Het was de eerste keer dat een veiling werd georganiseerd en al voor de zomervakantie is met de organisatie hiervan begonnen. Het resultaat: maar liefst 82 kavels waarop geboden kon worden. De kavels waren zeer divers, waaronder een behandeling van een schoonheidsspecialiste, de belasting aangifte, workshop dirigeren, salsa les en een rondvaart op een binnenvaartschip door de haven van Rotterdam.

De toppers  van de avond waren de bandenset aangeboden door Zuid West en de instrumenten check aangeboden door G.J. van Egmond. De soep van Gerdi Konijnendijk vond ook gretig aftrek. Gerdi kan de komende tijd de keuken in om maar liefst 7.5 liter erwtensoep te maken voor haar “klanten”.

In alle opzichten is het een geslaagde avond geworden, die werd begonnen met een inloop concertje van het leerlingenorkest o.l.v. Joyce Bellefroid. Het was gezellig druk in het PJ Muziekcentrum en er werd leuk tegen elkaar opgeboden. De kavels werden door de veilingmeesters Gertjan de Regt en Chris den Boer met de nodige humor aangeboden. Dit alles bij elkaar resulteerde in een prachtige opbrengst van Eur 3535,00.