Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

HaFaBraConcert 2014 op 14 juni a.s.

Prinses Juliana organiseert op 14 juni a.s. alweer voor de 4de keer haar HaFaBraConcert in de Hoeksche Waard. Het harmonieorkest wil hiermee graag de blaasmuziek in de regio promoten met optredens van de 3 soorten blaasorkesten. Het HaFaBraConcert is inmiddels uitgegroeid tot een bekend muzikaal evenement in de regio, waar al gerenommeerde orkesten te gast zijn geweest zoals o.a. Brassband Schoonhoven en het Gelders Fanfare Orkest. In de editie van 2014 zijn Altena Brass en het fanfareorkest van Sempre Crescendo uit Middelharnis te gast.

De Koninklijke Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Middelharnis viert dit jaar hun 125 jarig jubileum. Een mijlpaal voor deze vereniging, waarvan het fanfareorkest zal optreden tijdens dit concert. Het fanfareorkest staat o.l.v. Albert-John Vervorst en komt al vele jaren uit in de 1ste divisie. Terecht bleek vorig jaar tijdens hun concours deelname, toen 90 punten werden behaald.

Altena Brass (opgericht in 1999) is een regio-orkest gevestigd in 'het Land van Heusden en Altena' in midden-Brabant. Het orkest bestaat uit musici afkomstig uit de regio, maar inmiddels vooral uit de Randstad, Utrecht en de regio Arnhem/Nijmegen. Altena Brass is één van de negen brassbands in Nederland die mogen uitkomen in de Concertdivisie. Altena Brass staat dit concert o.l.v. Anno Appelo.

Het “harmonie” gedeelte zal door PJ zelf worden ingevuld. Het harmonieorkest van Prinses Julianastaat al sinds 1979 o.l.v. Alex Zwijgers en komt al vele jaren uit in de 1ste divisie. Naast prestaties op concoursen heeft het harmonieorkest veel respect afgedwongen met het jaarlijkse MaartConcert, de 35ste editie was in 8 maart jl. en speciale gast op die editie was René van Kooten.

Het 4de Hoeksche Waards HaFaBraConcert zal plaatsvinden op 14 juni a.s. in het PJ Muziekcentrum, Industrieweg in Klaaswaal. Het concert begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. De toegangsprijs is slechts €2,00!