Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Hoeksche Waards Solistenconcours 29 maart

Zaterdag 29 maart jl. werd het Hoeksche Waard Solistenconcours weer georganiseerd door de Federatie van Muziekvereniging “de Hoeksche Waard”. Er deden 63 muzikanten mee van  5 muziekverenigingen: De Bazuin uit Oud-Beijerland, Wilhelmina uit Numansdorp, MaasMuziek uit Puttershoek, Na Lang Streven uit Klaaswaal en Prinses Juliana uit Klaaswaal. Maar liefst 20 van de 63 deelnemers waren leden van PJ.

Deze 20 deelnemers hebben allemaal hun best gedaan en er zijn mooie resultaten behaald. Iedereen gefeliciteerd! In de jeugddivisie behaalde Maarit van der Linden met 84 punten de 1ste plaats en Lotte Ollislagers met 83 punten de 2de plaats.  In de 2de divisie was er een compleet PJ podium:  1. Max den Hoedt - 90 punten,  2.  Eva Dorst - 87 punten, 3.  Laurens Hofman - 81 punten.

In de 1ste divisie verdedigde Irene Naaktgeboren haar kampioenstitel van 2013. Zij voerde The Balcan Clarinet uit, begeleid door een saxofoonkwartet bestaande uit Sandra Tros, Jolien Vink, Diana Metaal en Margriet de Graaf, op slagwerk Sander de Jong. Een goed optreden dat haar 89 punten opleverde, echter helaas niet genoeg om haar titel te behouden. De 1ste plaats ging dit jaar naar Laura Appelo van De Bazuin, die met haar optreden maar liefst 94 punten kreeg van de jury en hiermee winnares werd van de 1ste divisie en ook dag winnaar van de blazers.

Max den Hoedt werd dag winnaar van de slagwerkers en mocht naast zijn beker voor de 1ste plaats in de 2de divisie tevens de wisselbokaal slagwerk mee naar Klaaswaal nemen. Een geweldige prestatie!

Het solistenconcours vond plaats in De Lindenhoeve in Oud-Beijerland. Juryleden waren Erwin ter Bogt en Pierre Volders.

Op de website van de federatie (www.fmhw.nl) staan alle uitslagen te lezen, of via deze link.

Foto's

{gallery}Solistenconcours2014{/gallery}